image
image


Eksempler - Konfirmasjonssanger

Det finnes flere aktører på nettet hvor du kan finne konfirmasjonssanger. Nettbutikkene som finnes gir deg nok de beste alternativene kontra de som gir ute konfirmasjonssanger gratis.
Aktørene som selger konfirmasjonssanger har du mange forskjellige sanger og velge mellom. Du kan blandt annet velge mellom konfirmasjonssanger som er skrevet på forskjellige melodier.
De fleste av aktørene har laget en lydfil slik at du pgså kan lytte til melodien samtidig som du får se litt av sangen du ønsker å kjøpe.
Dette er veldig kjekt om du ikke er helt sikker på melodien.
Vi vil her vise deg litt eksempler fra de forskjellige seriøse nettsidene som selger konfirmasjonssanger og fortelle deg litt hva de kan tilby sine kunder.Konfirmasjon
.info:

Dette nettstedet tar for seg både konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler.
I tillegg får du litt informasjon om valgene man har angående konfirmasjon:
Når konfirmasjonen er bestemt kan nettstedet hjelpe deg med konfirmasjonssanger og også konfirmasjonstaler.
Konfirmasjonssangene på Konfirmasjon.info er også inndelt i kategorier på denne måten:
Du kan se det første verset i alle konfirmasjonssangene og du kan også lytte til melodien til de aller fleste av sangene på nettstedet.

Veldig greit å forsøke å synge første vers til melodien, slik at du kan finne ut om konfirmasjonssangen passer til melodien.

Konfirmasjonssanger fra Konfirmasjon.info er av god kvalitet
Sanggalleriet
.no:
Sanggalleriet gir deg helt nyskrevne konfirmasjonssanger fra de aller fleste inviolverte i en konfirmasjon. Janne har skrevet personlige konfirmasjonssanger i mange år og ønsket nå å lage noen generelle sanger som man ikke finner andre steder på nettet.
Konfirmasjonssangene på Sanggalleriet er gjennomgående av veldig høy kvalitet og Janne fortsetter å skrive nye sanger hele tiden.
En meget god side som anbefales på det sterkeste.
Det er enkelt å laste ned konfirmasjonssanger på Sanggalleriet og du får også presentert sangen veldig godt:

Konfirmasjonssanger er enkelt å navigere seg fram til på Sanggalleriet

Oppsettet av sangene er fint og du kan lese Jannes kommentar når du er inne i listen:

Visning av konfirmsjonssanger på Sanggalleriet


Hvis du klikker på "Se sangen" så kan du se et utdrag fra konfirmasjonssangen, samt lytte til en instrumentalversjon av melodien - veldig nyttig.

Her er et eksempel på hvorden du får se konfirmasjonssangene på Sanggalleriet:

Super visning av konfirmasjonssanger på Sanggalleriet

Som du ser av ovenstående bilder er det enkelt å navigere seg frem på Sanggalleriet og dermed finne den eller de konfirmasjonssangene du er ute etter.

Janne har laget konfirmasjonssanger i disse kategoriene foreløpig og sanger skrives fortløpende får vi opplyst fra skribenten:
(Du kan trykke på linkene for å komme direkte til konfirmasjons-kategorien:

Konfirmasjonssanger til gutt:

Konfirmasjonssanger til jente:

Konfirmasjonssanger fra konfirmant

Utvalget av konfirmasjonssanger på Sanggalleriet er stort og du finner helt sikkert det du er ute etter på nettsiden til Janne.
Om du ønsker en personlig skrevet konfirmasjonssang fra Janne kan du lese mer om dette og også bestille på nettsiden hennes for personlige sanger.

Klikk her for å kommer til Jannes nettside for personlige sanger: DinSkribent


Sangpoeten.com:
Grethe Bratli er en skribent som har lang fartstid i denne bransjen. Hun skriver alle typer sanger og en av hennes spesialiteter er konfirmasjonssanger.
Utallige konfirmasjonssanger er skrevet fra hennes hånd til den store anledningen. Grethe skriver både generelle konfirmasjonssanger og hun hjelper deg også med personlige konfirmsjonssanger om du ønsker dette.
Sangpoeten.com finner du konfirmasjonssanger fra alle involverte i selskapet og du kan også få Grethe til å lage forsier og menyer til deg.

Sangpoeten har konfirmsjonssanger i disse kategoriene:

Konfirmasjonssanger på Sangpoeten er enkelt å laste ned og din finner en flott presentasjon av sangene til Grethe ved å klikke på fotoapparatet ved hver enkelt konfirmasjonssang.
Her ser du et eksempel på hvordan Grethe viser frem hennes konfirmasjonssanger:

Grethe synger første vers på alle konfirmasjonssanger hun har på nettsiden sin

Vi anbefaler deg til å ta en titt på siden til Grethe å se gjennom hennes konfirmasjonssanger. Det er absolutt verdt et besøk.
Du kan klikke på bildet under for å komme til Sangpoeten.

Ta en titt på nettsiden Sangpoeten og Grethes konfirmasjonssanger


Festanger.info:
En av de "eldste" og mest brukte nettstedene hva angår konfirmasjonssanger og andre festsanger. Utrolig mye å velge i og det er enkelt å få fatt i de konfirmasjonssangene du trenger.

Kategorien innenfor konfirmasjonssanger finner du enkelt i menyen:

Konfirmasjonssanger hos Festsanger.info er enkle å laste ned


 

Tilbake til oversikt for Konfirmasjonssanger 

image
image